След като сцената на Гласът на България“ откри родните Destiny’s Child и Адел,

...
След като сцената на Гласът на България“ откри родните Destiny’s Child и Адел,
Коментари Харесай

Двойничка на Ейми Уйнхаус става звезда в „Гласът на България“



След като сцената на „ Гласът на България “ откри родните Destiny’s Child и Адел, певицата Мария Пашалийска потвърди, че е може да носи прозвището „ българската Ейми Уайнхаус “.

Освен че визуално напомня на английската изпълнителка, тембърът й наподобява този на трансформиралата се към този момент в легенда Ейми – в чисто визуално-музикален проект.

Освен че пее, атрактивната певица от „ Гласът на България “ е студент по ветеринарна медицина. И защото от няколко месеца е решила, че желае да бъде и независима в живота, работи, с цел да се устоя. Момичето е санитарка в Пирогов, което не е измежду най-желаните специалности за девойките на нейната възраст.

Мария е измежду най-интересните участници в новия сезон на „ Гласът “ и завоюва доверието на треньора си Графа по време на вокалните дуели. На него тя се изправи против Ивайло Христов и съумя да се пребори за мястото си в надпреварата. Иво обаче нямаше доста време да тъжи, защото и Поли, и Камелия пожелаха да го откраднат. Щастливката, която го получи, беше фолк звездата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР